Ontdek onze

authentieke

pizzeria

Une "success story"

Je raadt het al, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succes waar we je elke dag meer dankbaar voor zijn. Met de wens om u altijd beter van dienst te zijn en, het is waar, met de nieuwsgierigheid u overal in het land te kunnen ontmoeten, blijft de familie Maccione groeien. Je hebt begrepen, het zijn niet de ideeën die ontbreken! Daarom zijn we constant aan het nadenken hoe we aan uw stoutste verlangens kunnen voldoen. Dus wees op je hoede… er komen mooie projecten aan !

Maccione c'est

ook dit: de pizza-ervaring opnieuw uitvinden. Om dit te doen, is elk detail zorgvuldig doordacht: de inrichting van de plaats, de gerechten, de zorgvuldig geselecteerde en gerespecteerde producten, de ervaren pizzaiolo-koks die rechtstreeks uit Italië komen, en zelfs het warme Italiaanse welkom van het personeel.

Nooit moe om de smaakpapillen van onze pizzaliefhebbers te verwennen, denkt het Maccione-team aan het creëren van een uniek recept voor een beperkte tijd door elke maand een adembenemende pizza aan te bieden. Nieuwsgierigheid, durf en een waanzinnig verlangen om zijn trouwe klantenkring te verrassen, maken van dit ritueel een afspraak die je niet mag missen: Maccione houdt van eten, jij ook ?

Drie plaatsen,

een identiteit

Tongeren

Luik

STAY TUNED