Een idee,

een concept,

een succes.

EEN GEK IDEE

Met zijn ervaring in Napolitaanse pizzeria’s en na talrijke analyses, reflecties en observaties, was het in 2018 dat het Maccione-concept werd geboren. Het begint allemaal met het gekke idee om anders te zijn. De missie is om een echte beleving te creëren. Vandaar dat Maccione zich wil onderscheiden van de gewone pizzeria. Het doel van Maccione is een authentieke pizza creëren waar traditie harmonieus samengaat met innovatie. Maccione wil vooral de ervaring voor iedereen toegankelijk maken. Hij staat voor waarden die vandaag de dag kenmerkend zijn voor Italië. Ook probeert hij vernieuwende recepten te delen met een ongeëvenaarde smaak. Dit allemaal op een warme plek, zoals je alleen in Napels zou vinden.

Wat zijn de wensen van onze klanten? Maccione denkt aan onze smaakpapillen. Daarom gebruikt hij enkel producten uit de biologische landbouw. Hij gaat zelfs op zoek naar 100% veganistische recepten.

EEN INNOVATIEF CONCEPT

De droom van Maccione is de pizza-beleving opnieuw uit te vinden. Elk detail wordt zorgvuldig doordacht: de inrichting van de locatie, de gerechten, de met grote zorg geselecteerde producten, de ervaren pizzaiolo-koks die rechtstreeks uit Italië komen en natuurlijk een warm Italiaans onthaal van het personeel.

Om altijd vooruitstrevend te zijn, en om de smaakpapillen van onze pizzaliefhebbers te verrassen, creëert het Maccione-team elke maand een adembenemende suggestie pizza. Nieuwsgierigheid, durf en een waanzinnig verlangen om zijn trouwe klanten te verrassen, maken van dit ritueel een afspraak die je niet mag missen :

Maccione ama mangiare, e tu? 

EEN "SUCCESS STORY"

Zoals u zich kunt voorstellen, dragen alle ingrediënten bij aan het succes van Maccione. Een succes waar we elke dag meer en meer dankbaar voor zijn. Wij willen u altijd beter van dienst zijn, en het is waar dat de Maccione familie steeds groter wordt, met de nieuwsgierigheid om u overal in het land te ontmoeten.

Zoals u kunt zien, is er geen tekort aan ideeën! Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om je wildste verlangens te bevredigen. Dus houd je ogen open, we hebben een aantal geweldige projecten in de pijplijn! We kijken ernaar uit u (weer) te zien! A presto belli !

Antonio Picone

Oprichter van Maccione